Başiskele Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Vizyon: Başiskele Halk Eğitimi Merkezi olarak vizyonumuz; Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile Türkiye Ve Dünya´da tercih edilen bir Halk Eğitimi Merkezi olarak halkımızın milli bütünleşmesini güçlendirecek, yurttaşlık görevlerini bilinçli olarak yapmalarını sağlayacak, kişilerin düşüncelerini, yeteneklerini, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle geliştirecek programlar hazırlayarak halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan bir merkez olmaktır.

Misyon: Misyon: Başiskele Halk Eğitimi Merkezi olarak misyonumuz; Türk Milli Eğitimi´nin temel ilke ve prensiplerine bağlı, Milli kültürümüzün korunması ve yaşatılmasını hedef alan, halkımızdan her kesimin faydalanabileceği eğitim faaliyetlerini yapan bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2017-2019 yılları arasında Erasmus+ K204 "Yetişkinler için Kolay Teknoloji" projesi yürütülmüştür. 2021-2022 yıllarında Erasmus+ K104 Personel Hareketliği olarak kabul edilen projemiz kabul edilmiştir.
Diğer Hususlar: e-posta : basiskelehem@gmail.com

WEB - https://basiskelehem.meb.k12.tr

Adres - Seymen Mah. Preveze Cad. No 2 Başiskele Kocaeli

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL

Yerleşim Yeri - SEYMEN MAH. PREVEZE CAD. NO:2 BAŞİSKELE KOCAELİ

Adres - Seymen Mah. Preveze Cad. No 2 Başiskele Kocaeli

Ulaşım İzmit merkezden 631,632 ve 634 nolu Bahçecik ve Seymen otobüsleri ile 8. Boru İlkokulu durağında (yeni adı Seymen İlkokulu) inilip ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 9 KM.